top of page
082_website Bo 2022_edited.jpg

JE BENT AL HEEL

Welkom bij mijn psychologie praktijk Bowinneth Holistic Healing in Breda. Ik luister naar je en zie je in jouw unieke heelheid. Wat je ook hebt mee gemaakt, of wat jouw tegenslagen ook zijn jij mag je weer herinneren wie je in essentie bent. In essentie ben je heel. 

In het leven kun je ervaringen hebben, waardoor je overtuigingen en patronen ontwikkelt die je ervan weerhouden om vanuit je volle potentie te leven. Ik help je jouw heelheid weer te leven in acceptatie van alles wat je bent – inclusief delen die je misschien liever wegstopt of ontkent.

Ik ben psycholoog maar werk vooral vanuit mijn  mens-zijn. Met een oprecht liefdevol hart voor jou loop ik graag een stukje mee in jouw leven.

 

Door de combinatie in mij van de oosterse en westerse wereld, heb ik in de loop der jaren een unieke en geheel eigen werk- en levenswijze ontwikkeld: heartfulness. Daarnaast staat de samenhang van jouw lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele zelf centraal. Door middel van deze holistische benadering met een breed scala aan therapeutische behandelingen/coaching en allerlei tools, help ik je om weer volledig in het leven te staan, in voor- en tegenspoed. Wat je zult merken is dat als je vanuit jouw heelheid leeft, het leven je toelacht en je in alles doet herinneren aan wie je werkelijk bent.

Je bent al heel
bottom of page