top of page

COMPASSIE

Over de jaren heen heb ik gemerkt dat er niet een bepaalde methodiek doorslaggevend is voor het bewerkstelligen van transformatie, maar dat het vooral de uitnodiging is vanuit mijn compassievolle hart naar de ander toe om in de heilige grond van het hart te stappen met mij. Dat is een plek waar het veilig is en waar liefde heerst. Een plek waar een cliënt, soms misschien voor de eerste keer, voelt dat hij of zij er mag zijn. Dat iemand gezien wordt en in die bedding stappen naar bewustwording en groei mag en kan maken.    

Daarnaast put ik veel kennis uit mijn eigen levenservaringen en is de bereidwilligheid om naar mezelf te kijken en de wereld om me heen te zien als spiegel, voor mij de meest waardevolle sleutel tot de hoogste expressie van het hart: compassie.

007_website Bo 2022.jpg

OOSTERS

Ik ben geboren in Cambodja en mijn oosterse achtergrond heeft voor mij een belangrijk deel gevormd tot wie ik nu ben. Jarenlang heb ik gezocht naar mijn thuis, hier in het Westen maar ook in het Oosten, in mijn geboorteland. Deze zoektocht heeft me uiteindelijk geleid naar mezelf, ‘thuis zijn in mezelf’. En dit is geen eindstation, maar een voortdurende beweging van het telkens weer terugkomen naar mezelf. Dit geeft mij rust, nu ik hier gesetteld ben met mijn man en twee zonen en mijn praktijk aan huis heb, merk ik hoe belangrijk het voor mij is om het oosterse in zowel mijn privéleven als mijn werk op een natuurlijke wijze te integreren. Omdat ik dat gewoonweg ben: Oost en West!

KWALIFICATIES

Ik ben afgestudeerd als psycholoog en gezondheidswetenschapper. Daarnaast ben ik een geregistreerd Kindertolk®, Aruna Yoga docent, mBIT coach, Shamanic Cranio Healer en Ademcoach. Verder blijf ik me altijd graag bijscholen en ontwikkelen.

Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie Klinische Psychologie. Ik heb hierbij extra vakken gevolgd op het gebied van Kinder- en Jeugd Psychologie.

Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht, met als specialisatie Geestelijke Gezondheidskunde.

Training in de PresentChild® Methode (www.presentchild.com)

Aruna Yoga Teacher-Trainer opleiding (www.arunayogalife.com)

mBIT Coach Training (www.mbraining.nl)

Shamanic Cranio Healing Basics I en II (www.HeelSaam.nl)

Ademopleiding tot ademcoach (www.ademcentrumruach.nl)

bottom of page