top of page
CBF_7026-18_bew1_aanp.jpg

HOLISTIC

HEALING ARTS

Yoga, music & art zijn helende expressievormen van Holistic Healing Arts die ik inzet in verschillende contexten en op verschillende manieren. Een yogales, een muzikale of kunstzinnige workshop, of een combinatie van alles. Mijn intentie is om hiermee heling, bewustwording en het openen van het hart te bevorderen.  

YOGA

Iedere maandagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur geef ik yogales bij Juulsyoga (www.juulsyoga.nl) in Breda. 

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur geef ik yogales bij Yogasite (www.yogasite.nl) in Breda. 

Aruna Yoga mijn vooropleiding is. Aruna Yoga is een yogavorm die gericht is op heling en op het bewust worden van jezelf, van je lichaam en geest. Het heeft raakvlakken met andere yogavormen, zoals Kundalini en Hatha Yoga. Het fijne van deze yogavorm is dat het een afwisseling is van actieve houdingen en bewegingen en dat de focus ligt op de ademhaling en ontspanning. 

Tijdens een yogales van mij zul je zo nu en dan getrakteerd worden met live klanken van verschillende soorten muziekinstrumenten (soms gecombineerd met zang).

yoga
IMG_4924.jpg

WORKSHOP

"LEVEN IN JE HART"

We leven in een pittige tijd waarin we voortdurend worden meegezogen door allerlei gebeurtenissen in de buitenwereld. Deze gebeurtenissen hebben op hun beurt weer invloed op onze innerlijke wereld, waardoor we getriggerd worden om in de angst te schieten, in oordeel of boosheid te verdwalen. Hierdoor raken we steeds meer verwijderd van ons hart en van de essentie van wie we werkelijk zijn, namelijk liefde. We kennen allemaal wel de uitdrukking: “leven vanuit je hart”.  Over het algemeen betekent dit dat je met liefde, zachtheid en openheid kunt kijken naar jezelf, anderen en de wereld om je heen. Je verbinden met anderen vanuit een diepe verbinding met jezelf. In je hart vind je compassie, liefde, mildheid, zachtheid en verbinding. Wellicht is er nog veel meer leven te ontdekken in je hart. Wat als je dat eens zou mogen beleven? Hoe zou de buitenwereld er dan uitzien? Zou je door te leven in je hart misschien de buitenwereld op een positieve manier kunnen beïnvloeden? 

 

Sta je ervoor open om de mysteries van je hart te ontrafelen, haar beelden te bewonderen, haar oerklanken te horen, haar schoonheid te zien en onvoorwaardelijke liefde te ontvangen? Voel je het verlangen om thuis te komen in jezelf, om zelfliefde te ervaren, uit te drukken en te delen?

 

Zegt jouw hart “JA”,  geef je dan op voor deze unieke

4-daagse workshop en laat je onderdompelen in de wereld van jouw hart.

 

Doormiddel van Yoga, Meditatie, Stilte, Mystery Painting, (Live) Muziek en Zang, maak je een onvergetelijke ontdekkingsreis en neem je jouw persoonlijke schatten mee de buitenwereld in om liefde te verspreiden. Gedurende deze 4 dagen werk je aan jouw eigen unieke Mystery Painting. Deze staat symbool voor jouw liefde en voor wie jij in essentie bent.  

 

    

Deze 4-daagse workshops geef ik 1-2 keer per jaar. Dag workshops voor teambuilding of vriendengroepen zijn ook mogelijk. Houd mijn social media pagina's in de gaten voor nieuwe data of neem contact met me op als je interesse hebt en meer (praktische) informatie zou willen.

workshop

Je brengt op een rustige en liefdevolle manier processen op gang. Waar ik het meest door verrast ben is de lichtheid en het speelse aspect van Mystery Painting in deze workshop. Processen gaan diep, maar het blijft ook plezierig. Mijn schilderij raakt me, het is een beeld wat ik niet had kunnen bedenken maar vanzelf tevoorschijn is gekomen.

bottom of page