top of page

Praktische Info

Holistisch Psycholoog Bowinneth Phem 

NIP geregistreerd

Ma t/m vrij van 9u-17u (evt. ook ’s avonds)

Psychologen Praktijk Bowinneth Holistic Healing in Breda is aangesloten bij NIP

TARIEVEN

Telefonisch kennismakingsgesprek

Gratis en vrijblijvend

20 min

Individuele therapie of coaching sessie

(kan ook via Zoom of tijdens een wandeling in de natuur)

Evt. extra kosten (in overleg) bij uitbreiding met een cranio sacraal sessie of yogasessie.

90 min - 100 euro

Relatie therapie of coaching sessie

90 min - 120 euro

Cranio-sacrale ontspanningssessie

60 min - 60 euro

Theecompassie ceremonie

60 min - 55 euro

tarieven

VERGOEDING

Behandelingen bij Bowinneth Holistic Healing worden helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed.

Heb je interesse in de hulp die ik aanbied maar kun je het niet betalen? Laat dit geen belemmering zijn maar onderzoek wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

 

Hieronder een aantal mogelijkheden op een rijtje:

  • Aanvragen van hulp bij jouw gemeente bij het WMO-loket. Met een PGB (Persoonsgebonden Budget) kun je zelf bepalen wie jouw zorgaanbieder wordt.

  • Overleg met je werkgever of er een vergoeding is voor een traject bij een psycholoog of coach. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget gereserveerd voor opleiding, persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Je kan bij praktijk Bowinneth Holistic Healing terecht voor persoonlijke ontwikkeling, als je in een re-integratietraject zit, in een burn-out zit of last hebt van andere klachten die te maken met je werk.

  • Ben je een ondernemer/ZZP-er dan heb je de mogelijkheid om zakelijke coaching af te trekken bij de belastingdienst. De kosten vallen onder de post ondernemerskosten. Dit kan je navragen bij je boekhouder of accountant.

  • Ontvang je op dit moment een uitkering? Vraag dan bij het UWV naar de mogelijkheden ten behoeve van je herstel en re-integratie.

  • Wil je graag door mij geholpen worden maar heb je weinig inkomen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om samen te kijken naar mogelijkheden.

BETALING EN ANNULERING

Na iedere sessie krijg je een factuur toegestuurd. Je kunt een gemaakte afspraak altijd kosteloos verzetten of afzeggen, maar doe dat alsjeblieft minimaal 48 uur van te voren. Bij annulering of verzetten binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak zal de sessie in rekening gebracht worden.

locatie
329_website Bo 2022.jpg

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Psychologie Praktijk Bowinneth Holistic Healing is gevestigd aan

Heuvelplein 225 in Breda

en is goed bereikbaar. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid direct voor en rondom de praktijk. Hieronder vind je een plattegrond van de locatie. 

 

Kom je met het openbaar vervoer?

Bushalte Heuvelplein (buslijnen 5 en 115) ligt direct voor de deur. Voor een up-to-date reisadvies op maat, kijk je op www.9292ov.nl.

CONTACT

Wanneer je vragen hebt of graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplant bij mijn psychologie praktijk, dan verzoek ik je vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord van mij.

 Je kan mij op werkdagen ook telefonisch bereiken met al je vragen. Mocht ik de telefoon niet kunnen opnemen, laat dan gerust een bericht achter of stuur mij een app/sms. Dan bel ik je dezelfde dag nog terug! Je kunt mij op werkdagen (en met spoed ook in het weekend) telefonisch bereiken op onderstaand nummer.

 

Ik hoor graag van je!

Psychologie Praktijk: Bowinneth Holistic Healing

Heuvelplein 225, 4812 PD Breda

info@bowinneth-holistic-healing.nl

06-45900874

CONTACTFORMULIER

Bedankt voor je aanmelding!

contact
contactformulier

BEROEPSCODE

Psychologie Praktijk Bowinneth Holistic Healing is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat ik in mijn praktijk werk vanuit vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Heb je een klacht?

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, toch nog ergens ontevreden over bent of misschien een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Dit kan je altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en mening. Daarbij ben ik altijd bereid om samen met jou te zoeken naar manieren om er weer een positieve ervaring van te maken. Als wij er dan samen toch niet uitkomen, dan kan je altijd bij het NIP terecht.

 

NIP

Indien je een klacht hebt kan je die melden bij Het College van Toezicht van het NIP. Ga naar www.psynip.nl onder het menu-kopje “Je Beroep” en sub-kopje “Tuchtrecht en klachten?” en vervolgens sub-kopje “Klachtenprocedure”. Je kan ook contact opnemen met Rosalinde Visser, die binnen het NIP verantwoordelijk is voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00  en 13.00 uur op 030-8201515.

 

Mijn NIP lidmaatschapnummer is: 211722

bottom of page